TYP: a1

Sos po angielsku

Koszta
niskie
Trudność
łatwe
Porcje
3-4 porcje
Czas
do 30 minut
9 łyżek masła ze smażenia 2-3 łyżki zimnej wody 5-10 łyżek śmietany łyżka posiekanej natki pietruszki 2 jajka ugotowane na twardo
A pod czas rejsów po Anglii skosztować ichniejszych kulinariów. Wiadomo, że jajko musi być. Do masła ze smażenia mięsa dodać 2-3 łyżki zimnej wody. Całość dokładnie wymieszać i nie przerywając mieszania dodawać stopniowo śmietanę. Doprowadzić do wrzenia, wówczas dodać jeszcze posiekaną natkę pietruszki oraz jajka przekrojone na pół. Smacznego!
0 0
Komentarze
Smakosze dania

Nikt jeszcze się nie dodał. Bądź pierwszy!


dodaj siebie
TYP: a2
Przepisy
TYP: a3