TYP: a1

Ekologiczne grillowanie na łodzi – tylko z marką Lotus

wtorek, 15 maja 2018
Artykuł sponsorowany

Sezon imprez plenerowych w pełni, a podstawą każdej z nich są pyszne dania z grilla. A co jeśli jesteś w rejsie? Z marką Lotus grillowanie na pokładzie  jest możliwe.

 

Najnowocześniejszy Lotus Grill zapewnia maksimum bezpieczeństwa, ponieważ można go rozpalić na łódce bądź przystani, gdzie często występuje zakaz używania standardowych produktów. Ponadto jest bardzo energooszczędny – 40 godzin działania na jednym komplecie baterii paluszków wystarcza na cały sezon.



Niewielkie zużycie węgla i energii zdecydowanie zmniejsza generowanie zanieczyszczeń. Grillowanie bez dymu nie zanieczyszcza niepotrzebnie powietrza, co jest kolejnym atutem produktu. Lotus Grill idealnie sprawdzi się podczas każdej żeglarskiej przygody. Przekonaj się o tym już dziś.

 

 

Tagi: grill, pokład, jacht
TYP: a3
0 0
Komentarze
TYP: a2

Kalendarium: 28 sierpnia

Polski pływak Sebastian Karaś jako pierwszy na świecie pokonał Bałtyk wpław. Dystans z Kołobrzegu do wyspy Bornholm, ponad 100 km przepłynął w około 28 godzin i 30 minut.
poniedziałek, 28 sierpnia 2017
W wieku 91 lat zmarł projektant jachtu klasy 470 Andree Cornu
czwartek, 28 sierpnia 2003
W Warszawie umiera Włodzimierz Głowacki, senior żeglarstwa polskiego, autor podręczników żeglarskich, znawca historii polskiego i światowego żeglarstwa
poniedziałek, 28 sierpnia 1995
W Newport startują I regaty BOC
sobota, 28 sierpnia 1982
Z Łeby rozpoczęła wyprawę z Kpt. Andrzejem Urbańczykiem i załogą (Stanisław Kostka, Jerzy Fischbach, Czesław Breit) tratwa ze świerkowych bali "Nord"; koniec wyprawy miał miejsce na małej wysepce Lillia Karlsoe koło Gotlandu
środa, 28 sierpnia 1957