TYP: a1

Panga z grillowej patelni

Koszta
niskie
Trudność
łatwe
Porcje
3-4 porcje
Czas
do 30 minut
3 filety pangi Do marynaty: sok z jednej cytryny 2 łyżki oleju 1 łyżka posiekanego koperku 1 łyżeczka czosnku granulowanego sól,pieprz olej do posmarowania patelni grillowej
A tutaj jest przepis, który można łatwo wykonać. Danie zdrowe i pożywne. Umyte i osuszone papierowym ręcznikiem filety kroimy na mniejsze kawałki.Składniki marynaty dokładnie łączymy.Rybę smarujemy marynatą i układamy do lodówki na kilka godzin.Patelnię grillową posmarować olejem.Na rozgrzanej patelni smażyć rybę z obu stron.Smacznego!
0 0
Komentarze
Smakosze dania

Nikt jeszcze się nie dodał. Bądź pierwszy!


dodaj siebie
TYP: a2
Przepisy
TYP: a3