TYP: a1

Atlantic

Restauracja MUZYKA NA ŻYWO ŻEGLARSKI KLIMAT
Specjalnością tawerny są makarony, wyrabiane z pszenicy durum. W kuchni wykorzystuje się lokalne produkty, takie jak: sezonowe owoce, warzywa, świeże ryby, skorupiaki, krewetki czy mięso. Przygotowywane są z nich lokalne dania, niektóre rzadko spotykane w innych miejscach. Właściciele produkują własne wina, brandy, likiery (np. pelinkovac) oraz oliwę z oliwek. Dania są przygotowywane dopiero po złożeniu zamówienia, co gwarantuje znakomitą jakość żywności. Właściciele tawerny są żeglarzami i posiadają własny jacht o nazwie "Felicita".

Adress: Kardinala Stepinca 42, Dubrovnik

Kontakt: srdan@konobatlantic.com

WWW: http://www.konobatlantic.com

Zdjęcia użytkowników

Filmy użytkowników

TYP: a3
0 0
Komentarze
Bywalcy tawerny

Nikt jeszcze się nie dodał. Bądź pierwszy!


dodaj siebie
TYP: a2
Nadchodzące tawerniane imprezy
Przepisy